Joensuu-Jukola 2017 (2017-06-18)
Kategori: Tävling
Karta/område: Harpatti
Arrangör: Kalevan Rasti
Land: Finland
Distans: Stafett
Sträcka: 4
Sträcka: 8.36 km
Tid: 70:23
Genomsnittlig puls: 155
Maxpuls: 174
Det här var ingen bra dag. Tämligen kasst lopp. Orienterade dåligt och ofokuserat, hade svårt att samla tankarna. Var dessutom vek fysiskt.
Bommen på andra grundlades i och med att jag slarvade vid vägövergången. Om jag tittat och höger så hade jag förmodligen sett kröken och insett att jag låg för långt åt det hållet. Diket såg jag i verkligheten men när jag inte kunde se det på kartan i det gröna rastret så blev jag förvirrad och en del stressad. Det var fortfarande lite för skumt för mina dåliga ögon.
Sedan klantade jag till det på långsträckan. Jag låg inte i kanten på det gröna innan sista vägpassagen som jag inbillade mig och dessutom slarvade jag med riktningen. Får för mig att jag springer på släpstigen länge norrut. Återigen tar jag inte chansen att se mig om. Hade jag tagit in vad jag såg åt höger så borde jag räknat ut att jag var på fel stig. Tycker att det stämmer tillräckligt hyfsat tills jag lämnar stigen. Då stämmer ingenting. Klantigt.
Till nästa var självförtroendet på botten. Väldigt tveksamt och darrigt blev det. Hade för övrigt tre löpare framför mig i spåret som stämplat vid min kontroll men när de fortsätter i spåret upp mot den andra gaffeln ser jag inga löpare eller spår längre under den kontrollsträckan. Det händer nästan aldrig på Jukola när man ligger kring placering 400.
Visa kommentarer (0)
 
Joensuu-Jukola 2017 (2017-06-18) Joensuu-Jukola 2017 (2017-06-18)